Nieuws
(17-03-2023) Woord van onze voorzitter                        ...
Agenda

JUBILEUMJAAR 2015

Op 21 maart 1975 werd de Cantorij Helmond opgericht. Die werd op 1 juli 2010 voortgezet onder de naam Oecumenisch Koor CANTIMOND. Alle reden om in 2015 dit totaal  40 jarig jubileum van ons koor uitgebreid te vieren.

1. 29 maart 2015 om 10.00 uur - CANTIMOND werkte mee aan de feestelijke dienst op palmzondag in de Bethlehemkerk te Helmond. In deze dienst en ook aansluitend daaraan werd feestelijk aandacht besteed aan het feit, dat 40 jaar geleden de Cantorij Helmond werd opgericht. Ook werden drie jubilarissen gehuldigd, die 40 jaar trouw lid zijn van Cantimond. Zie ook: https://www.youtube.com/watch?v=xGV0jHpaLKc  Aansluitend zong het koor het lied "Elkaar dragen". Zie: http://youtu.be/Yvj4DGRlA50 

2. 18 april 2015 - De koorleden vierden hun 40 jarig jubileum met een 'dagje uit'. De touringcar bracht ons naar de rondvaartboot in Drimmelen, waarna een rondvaart naar Dordrecht, onderbroken met een bezoek aan de Ark van Noach. De rondvaart werd afgesloten met een schitterende vaartocht door een deel van de Biesbosch. De dag werd afgesloten met een gezamenlijk etentje in het Valkennest. We hebben fantastisch genoten van het schitterende weer, het mooie reisje en elkaars gezelschap.

3. 11 oktober 2015 om 15.00 uur -  Jubileumconcert in de St. Trudokerk, Dorpsstraat 32 te Stiphout (Helmond).

 

Hiernaast ziet u de door ons gebruikte poster (ontworpen door Marieke Sanders). Het feest is inmiddels achter de rug. De Trudokerk was tot de laatste (staan)plaats bezet. Het was fantastisch om dit concert met Confetti en de solisten neer te zetten. En dat alles onder onvermoeibare leiding van onze dirigent Marjan Vree-Quist. Een geweldige ervaring!

Enkele fragmente vindt u onder de volgende links:

 

http://youtu.be/sRDCwAyVQcs

http://youtu.be/zOjRo4-zUlA

http://youtu.be/o0_Lyx1Klh4

Helaas, het is voorbij!